Bejelentés


Szilvia Sway'84.04.22. Put the world to rights every day!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Szeretettel köszöntelek a honlapomon!


Remélem sok örömöt fogok NEKED és BARÁTAIDNAK okozni a munkáimmal! - legyen az egy vers, egy szép fotó vagy egy rajz, amit én készítettem.


Egy kicsit magamról… Mikor is kezdtem verseket írni? Hát… igazából már pici leányként is írtam verseket, csak a kedvenc játékaimhoz, tárgyaimhoz és a hozzám közel álló személyekhez. Csak nem akartam mutogatni és fel vittem a padlásunkra, de a nővérkém megtalálta, így minden írásomat ezen az ominózus napon megsemmisítettem. Ezek túl személyesek voltak és lássuk be… minden írásban benne van az író pillanatnyi érzelme, lelkivilága, gondolatai. Jóval később, amikor elkezdett foglalkoztatni a nemiség, elkezdtem pajzán történeteket lapra vetni. –de sajnos ezeket is meg kellett semmisítenem szintén hasonlóan az előző okok miatt. Ezeket az írásokat az én kis titkomnak tekintettem. Nem akartam senkivel megosztani.


Ezek csak úgy maguktól jönnek. Ha azonnal nem vetem papírra, akkor már nem tudom felidézni. Ilyenkor valami külső hatás kell, hogy érjen. Ez lehet egy szép táj képe, egy lángoló szerelem érzése, egy nagy csalódás, vágy vagy csak egy tátongó üresség.


Az elmúlt időkben pedig olyan hatások értek, hogy ismét tollat ragadtam és írtam. Ill. írni is fogok, mert rájöttem, hogy az érzelmeinket, vágyainkat egyáltalán nem baj, ha mások is ismerik.


Én olyan ember vagyok, aki egy férfit egy perc alatt meg tud szeretni, úgy hogy azt a férfit az egekbe emeli, de egy rossz szó vagy 1 rossz tett elég ahoz, hogy másnap reggel üres szívvel, szerelem nélkül ébredjem.


Szilvia Swayÿ


FONTOS! Az írásbeli hozzájárulásom nélkül semmiféle formában nem sokszorosíthatók a verseim és egyéb munkáim.


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!